Pogledajte Shawna Mendesa i Miley Cyrus kako vežbaju za svoj zajednički nastup!

Dolly Parton je bez sumnje možda i najvažnija ličnost američke kantri muzike svih vremena, i o tome svedoči čast koju će ove godine da joj ukaže Recording Academy koji će joj uručiti Grammy za ličnost godine, a par koji će joj odati počast su baš Miley Cyrus i Shawn Mendes!

Dugo se pričalo da će Shawn i Miley nešto snimati zajedno nakon što su davali takve znake na društvenim mrežama, a u to više nemamo sumnje otkad je Miley objavila fotku sa Shawnom na kojoj nose Dolly Parton jakne i u opisu je tagovan Recording Academy! Ovo će biti prvi put da Miley i Shawn zajedno nastupaju, a na Twitteru možete videti i kako teku pripreme za nastup.

Za Shawna je ovo poseban Grammy događaj, jer će pored nastupa sa Miley imati i svoj veliki nastup o kom je već govorio da je jako uzbuđen – jedva čekamo da vidimo oba nastupa!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #97 - Glasajte za koliko god želite pesama svakog dana!

One thought on “Pogledajte Shawna Mendesa i Miley Cyrus kako vežbaju za svoj zajednički nastup!

  1. Ne mogu koliko sam ponosna i koliko sam srećna zbog Shawna. Na instagramu postoji jedan presladak video Shawna od 5-6 godina kako se snima dok gleda Hannahu Montanu i peva uvodnu pesmu, a pogledajte ga danas, toliko je daleko dogurao, da je nominovan za čuveni Grammy i nastupa sa Miley! Previše ga volim i nikada neću prestati da ga podržavam!❤❤😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.