Miley Cyrus potvrđuje saradnju sa Shawnom Mendesom!

Ovih dana pojavile su se neobične priče da Shawn Mendes i Miley Cyrus intenzivno sarađuju na njenom novom albumu, a pevačica je sad to praktično potvrdila, doduše ne baš na zvaničan način. Ipak, ovo što je uradila deluje nam kao znak da se nešto sigurno dešava i da ćemo za to brzo saznati.

Neko od fanova tako je postavio objavu u kojoj se kaže, “Po nekim glasinama, Shawn Mendes je deo novog albuma Miley Cyrus. Ja pripadam Mendes Army, ali to bi bilo ostvarenje jednog od mojih najvećih snova”. Miley je to primetila, a ubrzo potom i lajkovala i prokomentarisala emodžijem srca!

Da li je to istina ili se Miley samo jako dopadaju ovakve želje, ostaje da vidimo! Shawnu saradnje svakako nisu strane jer je već radio sa drugim velikim zvezdama poput Zedda, Camile Cabello ili The Vamps.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "Dan žena je svaki dan": Miley Cyrus šalje važnu poruku uz niz retkih fotografija sa Sel, Ari, Demi, Taylor Swift i ostalim slavnim ženama!

3 thoughts on “Miley Cyrus potvrđuje saradnju sa Shawnom Mendesom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.