Epska priča: Pogledajte najavu za “Descendants 3”!

Dove Cameron, Sofia Carson, Cameron Boyce i Booboo Stewart su spremni da se vrate na bioskopska platna ovog leta kako bi predstavili najnoviji i ujedno poslednji deo Disneyjevog filma “Descendants”, a najava koja je pred nama potvrđuje reči glumaca da je ovo njihov najveći projekat koji su do sada zajedno snimili!

U novom videu od trideset sekundi primetićete da su likovi obučeni u odeću intenzivnijih boja nego ranije, što nije promaklo ni fanovima na Twitteru koji su u pitali Dove da li nešto znači što je ona u odeći izrazitije ljubičaste boje, na šta je glumica odgovorila: “Hmm,” tako da nema sumnje da to takođe nešto znači. Osim toga, možemo primetiti tajanstvenu atmosferu u videu, ali i po koji akcioni momenat!

Nema sumjne da fanovi nisu jedini uzbuđeni zbog premijere koja će se desiti ovog leta na Disney kanalu, jer objave glumačke ekipe govore da i oni jedva čekaju da pogledamo kako se čitava priča završava! Da li ste gledali prethodne delove filma “Descendants” i da li ste uzbuđeni zbog finala ove priče?

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Da li je ono čemu se fanovi nadaju? Dove Cameron najavljuje ulogu u popularnoj seriji!

2 thoughts on “Epska priča: Pogledajte najavu za “Descendants 3”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.