U avgustu stiže „Descendants 3“, pogledajte njihov spot za „Good To Be Bad“!

„Descendants“ je poslednjih godina omiljeni Disney film, a sada je konačno vreme da svetlost dana ugleda i treći deo ovog uspešnog serijala u kom su se proslavile Sofia Carson i Dove Cameron! Fanovi su dugo čekali bar neke informacije o nastavku filma, a sada imamo i datum izlaska trećeg dela, čak i najnoviji spot!

Petak, 2. avgust je datum kada će biti premijera trećeg dela „Descendants“, a fanovima je već na raspolaganju ponuda da naruče album sa originalnim pesmama iz spota – dok ne stignu sve pesme, pogledajte spot za pesmu „Good To Be Bad“ u kojoj pevaju i Sofia Carson, Dove Cameron, Booboo Stewart i Cameron Boyce!

U spotu vidimo jako uzbudljive koreografije, a Booboo Stewart je posebno izjavio da su koreografije u trećem delu bile najteže do sad! „Možete da očekujete više nego ikada! Plesovi su lepi, uzbudljivi i veliki, ovi su za mene sigurno bili najteži, ali su jako brzi i zabavni“ otkriva on. Jedva čekamo da vidimo sve!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sofia Carson: Provela sam dane i noći u studiju, nova muzika stiže uskoro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.