Mračno: Dove Cameron nas uvodi u finale “Descendants” priče!

Ako ste ljubitelj Disneyjevih filmova i propratili ste Dove Cameron, Sofiju Carson i ekipu kroz “Descendants” avanturu, sigurno ste uzbuđeni oko samog završetka ove priče koja će biti krunisana trećim, a ujedno i poslednjim nastavkom ovog filma, za koji glumačka ekipa kaže da je prevazišao sva očekivanja i da je definitivno napredniji od prethodna dva dela!

Iako zvaničan datum premijere još nije poznat i ovaj deo filma će biti emitovan na leto, a sada je objavljen još jedna najava u kojoj ćemo moći da vidimo šta da očekujemo od novog nastavka i definitivno možemo reći da će biti mračan! Mal, u čijoj je ulozi Dove Cameron, ima viziju koja joj prikazuje mračno i jezivo mesto i samim tim najavljuje novog neprijatelja koji preti kraljevstvu.

“Ne mogu da dočekam da fanovi vide ‘Descendants 3’,” izjavila je Dove za E! News. “Ovo je najveći ‘Descendants’ film do sada! Ulozi su veći, akcija je žestoka, a muzika i ples su van ovog sveta… Nadam se da će fanovi dobiti zadovoljavajući kraj Maline priče,” zaključuje glumica.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Bivši dečko Dove Cameron: Prevarila me je, a onda me je i ostavila

3 thoughts on “Mračno: Dove Cameron nas uvodi u finale “Descendants” priče!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.