Izbor je na vama: Ariana već ima materijal za “Sweetener Live Album”, samo treba da tražite!

Ariana Grande odradila je preko osamdeset nastupa za “sweetener” turneju, a sada planira da te nastupe dodatno unovči i pruži fanovima priliku da ih poseduju zauvek, samo ako oni tako žele. Dakle, pravljenje “sweetener live albuma” zavisi samo od vas!

Ariana je na svom Twitter nalogu podelila sliku laptopa na kome se očigledno vidi otvoren program za reprodukciju zvuka. “pa, dobila sam mnogo live vokala zahvaljujući tobiju i johnyju…sada ću da ih preslušam i izdvojim svoje omiljene, čisto u slučaju da želite live album jednog dana”, napisala je Ari u tvitu.

Fanovi su bili oduševljeni ovom vešću, i već su krenuli da bombarduju Ari zahtevima da ovaj projekat realizuje. Live albumi su divni jer čuvaju zauvek uspomene i atmosferu sa koncerta, a ko zna, možda Ari uključi i neke klipove sa nastupa.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Ariana Grande ne može da dođe sebi zbog novog rekorda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.