Počela prodaja karata za BLACKPINK: The Movie u Srbiji!

Cineplexx Srbija nastavlja da ispunjava želje k-pop fandoma u Srbiji, pa nam tako uporedo sa ostatkom sveta dolazi i “BLACKPINK: The Movie”. Karte su od danas već u prodaji, tako da je ovo odlična prilika da se BLINKS okupe ovog leta i uživaju u novim avanturama svojih ljubimica!

Najveća tinejdž senzacija današnjice, južnokorejska grupa Blackpink slavi petogodišnjicu svog postojanja prikazivanjem filma ,,Blackpink The Movie“ širom sveta, dok će u Srbiji obožavaoci film moći da pogledaju u Cineplexx bioskopima 4. avgusta. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa u Nišu i u tržnom centru Ušće (Beograd) kao i putem aplikacije CineplexxRS.

,,Blackpink The Movie“ je poseban poklon za sve Blinks – fanove grupe, kako bi uživali u uspomenama i strastvenom izvođenju pesama. Blackpink, čije su članice, Jisoo, Jennie, Rose i Lisa svake godine imaju sve više fanova od osnivanja grupe 8. avgusta 2016. godine.

Film se sastoji od različitih sekvenci fokusiranih na svaku članicu BLACKPINK-a, poput „The Room of Memories“-  momenat deljenja pet godina uspomena od BLACKPINK-ovog debija;  „Beauty“ – snimke sve četiri članice sa njihovim karakteristikama i „Exclusive Interviews“ sa porukama za sve obožavaoce.

,,THE SHOW“ (2021), ,,IN YOUR AREA“ (2018) i još desetak hit pesama s BLACKPINK-a deo su ovog filma i obožavaocima  će pružiti dirljivo iskustvo i dati im utisak da su deo koncerta.

Kao i uvek, Famoza će se potruditi da vam podeli i nešto besplatnih karata, ali to ne možemo da obećamo. Ukoliko vam se baš ide na film, najbolje je da ulaznice nabavite što pre!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Počela prodaja karata za BLACKPINK: The Movie u Srbiji!

  1. Bas bih volela da gledam film ali ne znam da li ce biti i u KG.Da li mozda znate da li ce film biti i u Kragujevcu prikazan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.