Zemlja k-popa: Srbija dobila dodatne termine za BTS koncert, projekcije u čak četiri grada!

Kao što znamo, 26. januara širom sveta prikazivaće se “BTS World Tour Love Yourself” koncert u bioskopima, a fandom u regionu može biti poprilično srećan, jer će biti u prilici da ga vidi. Ipak, gledajući datume, rekli bismo da je BTS Army u Srbiji ipak prošao bolje od svih, makar kad je reč o trenutnom stanju.

Cineplexx će ovaj film prikazivati u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji (za BiH nemamo informacija, pa nam javite ako nešto znate!), a više od polovine termina otpada upravo na Srbiju. U Crnoj Gori biće samo jedna projekcija i to u Podgorici u 17h dok Hrvatska ima tri. Projekcije u Zagrebu su u 17 i 17.15h, a u Splitu je samo jedna, u 17h.

Kad je reč o Srbiji, film će se u 17h prikazivati u Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu (Cineplexx Ušće) a upravo će Beograd imati i dodatno projekciju zbog velikog interesovanja, i to u 18h! Cene karata u Srbiji su 1000 dinara za Beograd, i 700 dinara za ostala mesta. Ovo vrlo moguće nije konačan spisak, a hoće li biti dodatnih termina, zavisi samo od interesovanja fandoma! Karte su naravno uveliko u prodaji i nemojte dužiti sa njihovom nabavkom!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Za ponos: BTS proglašeni liderima sledeće generacije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.