Brzo napisana: Evo kako je nastala pesma “7 Rings”

Ariana Grande osvojila je top liste i srca fanova pesmom 7 rings, u kojoj govori o tome kako se sve može kupiti novcem, tj. kako ima pravo da troši sve što je zaradila kako god želi. Spot za pesmu je takođe bio veoma gledan, a sada, neposredno pre Grammy dodela nagrada, želimo da vam pružimo uvid u to kako je nastala ova legendarna pesma.

“Ona je, zapravo, trebalo da bude u studiju, ali bila je toliko uzbuđena jer je sve išlo tako dobro te sedmice. Bilo je zaista terapeutski. I završila je, nama nepoznato – meni i Teji – u Tiffanyju”, rekla je Victoria Monet, koju je Grande upoznala tokom seanse pisanja sa Joeom Jonasom, i koja radi kao njen tekstopisac, o nastanku ove pesme. “Ari je zvala i rekla ‘Upravo sam pila šampanjac i dogodilo se nešto, tako da imam nešto za sve vas.’ Onda su mi predložili da pesmu nazovemo 7 rings, i prvo što sam pomislila je kako ću dođavola napisati pesmu o 7 prstenova?!” Dakle, Ari je inspiraciju za svoju pesmu dobila tokom šopinga u Tiffanyju! Nakon toga, tekstopisci su rešili da se poigraju sa pesmom i da predlože Ariani da refren izrepuje, a ne otpeva!

Pesma je nastala za rekordno kratko vreme, a za još kraće vreme je puštena u svet. “Obično ako napravite pesmu, postoji čitav spisak kroz koji izdavačka kuća prolazi i morate da isplanirate sve. Singl, spotovi i sve to. Mislim da smo izbacili pesmu nepunih mesec dana nakon što je snimljena, što je neviđeno. Obično, čekamo oko sedam meseci ili tako nešto dok ne plasiramo ono što smo stvorili svetu”, rekao je Monet . “Ali način na koji je izbacila ‘thank u, next’, mislim da je dovelo do nove ere za nju kao umetnicu da bude slobodna da izbacuje stvari. I mislim da je ‘7 rings’ poprimilo tu istu osobinu”, kaže njen drugi saradnik, Parx.

Pročitajte još  Ariana Grande: Ne opterećujte se time što nosite!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.