Ariana Grande se izvinila zbog značenja pesme „7 Rings“!

Ariana Grande je nedugo nakon objavljivanja pesme „7 Rings“ (koja nije baš omiljena svačijim ušima) morala da trpi konstantan hejt i uvrede zbog spota a ponajviše zbog teksta koji po rečima mnogih vređa siromašne, ili ljude druge rase. Nakon svega što se pričalo, Ari je odlučila da uputi izvinjenje.

Iako se nama čini da je pesma „7 Rings“ samo jedna hip hop numera koja slavi Arianin „lagodan“ život i mnogo prijateljica, mnogima se uopšte nije dopalo kako je ona promovisala svoje bogatstvo kao nešto što joj olakšava život i što joj je izuzetno bitno, pa na sebi ima čak i lažnu kosu odnosno umetke – „Belkinje koje pričaju o svojim ekstenzijama su način na koji ćemo rešiti problem rasizma?“ napisala je jedna devojka na Twitteru, a Ari je odlučila da se odazove!

„Mislim da hoćete da kažete da Belkinja hoće da se ogradi od negativnog stereotipa koji ide uz ’umetke’… jako mi je žao što je moja namera krenula lošim putem i izvučena je iz konteksta. Hvala što ste počeli ovu konverzaciju i svima koji pričaju sa mnom o ovome. Moja namera nikad nije bila da ikoga uvredim“ tvrdi Ari. Verujemo da cilj svakako nije bio ismevanje drugih rasa jer Ariana otvoreno podržava različitosti!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ariana Grande uradila novu tetovažu na japanskom, pa najavila novi parfem!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Ariana Grande se izvinila zbog značenja pesme „7 Rings“!

  1. Ona podržava svakoga,kakve god boje kože bio ili koje religije…pjesma je tu samo zbog zabave i interakcije.<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.