Perrie Edwars bi da se uda, a ne zna kako joj se dečko preziva!

Perrie Edwards mogla bi uskoro da se uda za svog dečka, a to smo saznali od njenog dečka, fudbalera Alexa Oxlade-Chamberlaina koji je otkrio da je njen najveći problem trenutno što ona ni ne ume da napiše njegovo prezime, a što može biti jako nezgodno s obzirom da ona planira da se uda za njega!

Alex je odigrao odličnu utakmicu u Ligi šampiona ove nedelje i bio proglašen za igrača utakmice, a Perrie ga je pohvalila na Instagram storyju, pogrešno mu napisavši prezime! On kaže da je to primetio pa da joj se javio da se našali na njen račun a pevačica mu nije ostala dužna pa je dodala, “Biće mnogo lakše da pišem tvoje prezime kad ono postane i moje, pa budem morala stalno da ga pišem!”

Alex uživa veliko poverenje i fandoma i ostalih devojaka iz grupe, jer je prema Perrie koja je mnogo propatila u vezi sa Zaynom Malikom izuzetno dobar. Perrie kaže da je njima zajedničko i to što su oboje veliki takmičari, a na početku veze činilo joj se da će ona ili otkačiti njega, ili da će on to učiniti sa njom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Perrie Edwards

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Little Mix: Obožavamo da ćaskamo o momcima s Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.