Novogodišnji praznici nam stižu uz eMMu, već u petak!

Dok braća Gunnarseni putuju po svetu i lagano spremaju svoj novi album, sestra Gunnarsen, eMMa već u petak objavljuje svoju novu numeru! Miljenica MMera već danima najavljuje novu pesmu pod nazivom “Det er jul” (Google nam to prevodi na engleski kao “It Is Christmas”), a sad znamo da stiže i spot!

Sve je počelo pre tri dana kad je eMMa najavila pesmu za petak, a dan kasnije potvrdila je ono što su mnogi sumnjali – u pitanju je još jedna božićna, ili ako hoćete, praznična pesma koje postaju eMMina specijalnost! Kako smo danas saznali, i spot je gotov, a eMMa nam je pokazala i kadrove iz njega, ali naravno bez zvuka, kako bi nas malo mučila!

eMMa lagano gradi svoju biblioteku pesama, a mi se sve više pitamo hoće li za nju biti prostora možda već na sledećoj turneji momaka! S obzirom da je ona jedina devojka na svetu koja ima dozvolu MMerki da se nađe u zagrljaju Marcusa i Martinusa, znamo da bi to bilo savršeno! Sećate li se kako su MMeri pevali eMMi za rođendan?

Pročitajte još  Famoza music chart #171 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/eMMa

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.