“Ostavite me na miru”: Troian Bellisario izvređala Tay a sad tvrdi da to nije uradila!

12912672_1721371764815042_876784817_n

Troian Bellisario bila je u centru pažnje medija nakon što je u intervjuu javno izvređala Taylor Swift a danas je ljuta na te iste medije i tvrdi da zapravo nije uradila ništa loše!

Troian u razgovoru za časopis Cosmopolitan poručila da je Taylor veoma dvolična. “Zapanjena sam njenim lažnim feminizmom”, pričala je ona. “Ona je kao osoba koja viče ‘Sestrinstvo!’ a onda uništava žene koje su joj nekad bile prijateljice.”

Verovali ili ne, Troian ne poriče da je ovo rekla ali sad tvrdi da to zapravo nije uvreda! U seriji tvitova ona ljutito ističe da su svi doneli pogrešan zaključak. “Za ime boga, samo sam rekla da nemam mišljenje o njoj niti o svemu što joj se događa”, tvrdi ona. “Isključite me iz ove priče. Ja je ni ne poznajem. Baš me briga za njene svađe. Od sad ću ćutati za medije.” Možda bi ipak bilo bolje da se Troian izvinila Taylor ili da makar nije pokušala da se odbrani jer ovo što je rekla zaista predstavlja uvredu, kako god da pokušate da protumačite!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Troian Bellisario

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Incident u Edmondtonu: Fan pokušao da zgrabi Taylor Swift za nogu!

One thought on ““Ostavite me na miru”: Troian Bellisario izvređala Tay a sad tvrdi da to nije uradila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.