I “Lažljivica” ponizila Taylor Swift: Ona je folirant, uništava devojke!

13561879_1262996587051755_1415899426_n

Troian Bellisario koju najbolje znamo po seriji “Pretty Little Liars” u potpunosti je promenila svoje mišljenje o Taylor Swift koju sad naziva užasnim ljudskim bićem!

Upitana za sukob Kim i Taylor, glumica je priznala da baš i nije luda za rijaliti zvezdom ali da n Tay ima mnogo gore mišljenje jer je smatra veoma neiskrenom. “Ja sam užasnuta time što ona predstavlja lažni feminizam”, kaže ona za Cosmopolitan.

“Ona je kao osoba koja se zalaže sa sestrinstvo a onda uništava žene koje su joj nekad bile prijateljice”, priča Troian, verovatno misleći pre svega na Katy Perry. Ona ipak kaže da nije na strani Kim. “Ovo je kao izbor u kome ne želim da učestvujem. Mogu li tako nešto da kažem? Ja bih nešto treće”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Troian Bellisario

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Stigle nominacije za iHeart Radio Music Awards: „Despacito“ nastavlja da vlada, dosta nominacija i za Biebsa, Taylor i Eda Sheerana!

One thought on “I “Lažljivica” ponizila Taylor Swift: Ona je folirant, uništava devojke!

  1. Upravu je
    Taylor kada kod se posvadja sa nekim napise neku pesmu o toj osobi da bi pokazala svetu koja je budala(nije ustvari)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.