Organizator koji je doveo Biebsa u Hrvatsku: Govorili su mi da neću uspeti!

af858067-beeb-4815-a0b2-801477640f06

Famoza od svog osnivanja žestoko se bori za koncerte mladih zvezda u Srbiji i regionu govoreći organizatorima da će to za njih biti sjajan posao a sad svi dugujemo zahvalnosti Joe Bašiću iz kompanije MPG koja je prva odlučila da to i uradi i dovede Biebsa!

Od svih zvezda sa velikim fandomima Biebs je definitivno najskuplji pa gospodin Bašić ističe da mu je retko ko verovao da ja pametno što ulaže ogroman novac i nada se da će koncert mlade zvezde na Balkanu postići bilo kakav uspeh.

„Nije bilo ni najmanje jednostavno dovesti ovako veliku zvijezdu u Hrvatsku. Uložili smo puno truda u uvjeravanje Justinovog menadžmenta da će koncert biti uspješan, zajamčen veliki odaziv publike, da ćemo osigurati sponzore, odnose s javnošću, logističku potporu, suradnju sa policijom i drugim službama. To je ogroman projekt koji zahtjeva opsežno planiranje i koji uključuje brojne detalje kako bismo publici pružili sve ono što očekuju. Bieber je od početka bio velik rizik. Kad sam kretao u taj projekt, mnogi su mi govorili da neću uspjeti i da će biti teško. Rasprodana Arena Zagreb pokazuje da smo ipak uspjeli i da nas u studenom očekuje neviđeni koncertni spektakl“, priča Joe.

Autor: Famoza.net
FOTO: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Biebs hvali Shawna Mendesa: Album mu je sjajan, kupite ga!

5 thoughts on “Organizator koji je doveo Biebsa u Hrvatsku: Govorili su mi da neću uspeti!

  1. ,,Rasprodana Arena Zagreb pokazuje da smo ipak uspjeli i da nas u studenom očekuje neviđeni koncertni spektakl“

    Znaci sve karte su ipak rasprodate,ili??

    1. Da, kao što smo rekli u subotu i kao što smo i pričali da će se to desiti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.