Famoza music chart #159 – Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!

Martina Stoessel i ove nedelje dominira našom top listom, pa je “Quiero Volver” prvi već petu nedelju zaredom, a drugo i treće mesto takođe zauzimaju njene pesme. Marcus i Martinus su konačno skočili pa njima pripadaju pozicije od 4 do 6, pa tek nakon njih sledi “Thank U, Next” kao najveći svetski hit u ovom momentu. Mi smo i ove nedelje na listu uvrstili dva noviteta – odličan novi singl Miley Cyrus ali i jednu novogodišnju pesmu, kao saradnju Sabrine Carpenter i Lindsey Sterling. Pravila glasanja su ista kao i protekle nedelje a nakon ove i naredne liste, nedeljne liste idu na pauzu i počinje glasanje za hit godine!

Glasanje traje do srede, 12. decembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hailey Baldwin odgovorila na napade Selenatorki: Imala sam ovu frizuru pre Sel!

12 thoughts on “Famoza music chart #159 – Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!

  1. A Antonio Jose & Maite Perroni – Si tu quiseras? Halo, spot je izašao, a vi to niste ni uvrstili u listu.

  2. Glasam za breathin , thank u next,god is a woman, lost in japan , in my blood, woman like me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.