Demi Lovato: Ja sam psihički bolesnik, pomozite nam!

13686891_130456954057674_1532642462_n

Demi Lovato bila je prethodne noći na stranačkoj konvenciji Demokratske stranke a obraćanje političarima iskoristila je da ukaže na psihičke bolesti od kojih i sama još uvek pati.

Iako je Demika veoma uspešna prethodnih godina, ona podseća na to da nije zdrava. “Kao i milioni Amerikanaca i ja živim sa psihičkim bolestima”, kaže on. “Ipak, ja imam sreće jer mogu sebi da priuštim lečenje na najboljim mestima. Nažalost, mnogi drugi Amerikanci to ne mogu. Neki se plaše osude javnosti a drugi to ne mogu ni da priušte. Moramo biti bolji nego sad.”

“Svaki političar bi trebalo da podrži bolje zdravstvo i podršku za sve. Ovde nije reč o politici, to je jednostavno nešto što je prava stvar. Ja sam vam živi dokaz da je moguće živeti normalno čak i sa mentalnim oboljenjem.” Često i zaboravimo da Demi ima bipolarni poremećaj (nagle promene raspoloženja, od euforije do potpune depresije) a ona sama ističe da se pomirila sa činjenicom da samo može da ublaži simptome ali ne i da ih eliminiše do kraja života.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato: Ako se ikad vratim starim navikama, umreću!

One thought on “Demi Lovato: Ja sam psihički bolesnik, pomozite nam!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.