Tini Stoessel: U spotu za “Cristinu” možete videti koliko smo zaljubljeni!

Martina Stoessel prošle noći je imala nastup u Majamiju sa svojim dečkom Sebastianom Yatrom, a pre toga razgovarala je sa novinarima o svemu što joj se trenutno dešava, ali i o daljim planovima u karijeri. Naravno, Tini nije izbegavala pitanja vezana za njenu aktuelnu romansu!

Upitana da li je u spotu za pesmu “Cristina” glumila zaljubljenost ili su oni već tad bili zajedno, Tini ne skriva da je ovo drugo istina! “Hemija, ljubav i ljubav koju vidite u spotu, verujem da je sve uverljivo jer je pravo. U spotu se jasno vidi koliko se volimo i koliko nam je zabavno. I ja i on smo bili singl posle dugih veza. Moguće je da smo tad jedno drugo videli drugim očima. Usuđujemo se da reskiramo i kladimo se na ljubav. Uvek kažem da je to najlepša stvar koja se može desiti jednoj osobi i istina je da uživamo”, objašnjava ona.

Tini je još jednom uverila javnost da vredno radi na svom novom albumu. “Spremam ga u Los Anđelesu. Napisala sam neke neverovatne pesme. Sad stvaram pesme koje idu u smeru tanga. Jedna takva pesma mi spada među omiljene na albumu. Album će biti gotov više od godinu dana nakon što sam počela da radim na njemu, a tokom tog perioda toliko toga sam prošla da je to utkano u svaku od pesama”, zaključuje Tini.

Pročitajte još  Specijalno za Demikin rođendan: Danas delimo "Confident" CD, u nedelju "Tini"!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Tini Stoessel: U spotu za “Cristinu” možete videti koliko smo zaljubljeni!

  1. Jedva čekam novi album! A za ljubav između nje i Sebastiana nisam ni sumnjala!😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.