Avril napustila muža jer joj je on ružan?

avril-lavigne-chad-kroeger

Slavni parovi najčešće se razilaze kad shvate da se više ne razumeju kao nekad ali najnovije informacije govore da je Avril Lavigne svog muža Chada Kroegera ostavila jer je uopšte ne privlači fizički!

“Avril se u njega zaljubila zato što je on umetnička duša i zato što se prema njoj ponašao kao da je princeza, ali romansa praktično nije ni postojala”, priča jedan izvor za Radar Online. “Svi su joj pričali da bez strasti njihov brak neće uspeti ali on ih nije slušala jer je samo želela da njih dvoje postanu najjači muzički par.” Isti insajder dodaje ipak da je Avril sad jako srećna. “Dobor je sad, posebno jer više nije u braku sa muškarcem koji joj nikad i nije bio lep. Njegova karijera je praktično pri kraju a pokušavao je i da zaustavi nju u pokušaju da se vrati na scenu.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jasminin test: Prepoznajte li stihove iz pesama Avril Lavigne?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.