Kraj: Nema četvrte sezone Soy Lune!

Karol Sevilla je u nedavnom intervjuu izrazila nadu da će se “Soy Luna” nastaviti i nakon treće sezone, pa čak i da bi bila spremna da čitavog života tumači tu ulogu. Međutim, to će ostati samo san.

Tako makar ističu nemački mediji poput Starzip.de koji navode da će treća sezona serije početi da se prikazuje u ovoj zemlji od 23. jula, ali da se četvrta sezona definitivno neće snimati! Ovo bi značilo da će nakon treće sezone “Soy Luna” ekipa verovatno imati oproštajnu turneju, a sve to je praktično isti recept kakav je bio sa “Violettom”.

Da Disney ne razmišlja o četvrtoj sezoni serije najbolje je potvrdilo to što se odavno zna da se uveliko priprema nova serija pod nazivom “Es Aillen” koja će se verovatno prikazivati baš od marta 2019. godine, baš u terminima koji su bili rezervisani za “Soy Lunu”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Soy Luna

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sestre Iva i Jana nam šalju svoj "Soy Luna" kviz!

13 thoughts on “Kraj: Nema četvrte sezone Soy Lune!

  1. Da,.Karol, i ja bih cijeli život gledala Violettu i Leona i ostale… A i cijeli život bih mogla gledati Marichuy i Juana Miguela u novim sezonama, ali ti to nažalost nije moguće… Sada ti poslije Soy luna oproštajne turneje kreće samostalno probijane na scenu…. a nama dolazi nova serija Es Aillen.. 🙂

    1. Zašto vloveri i dalje smaraju sa Vilu i Leonom? Ta priča je gotova, mnogima se ne sviđa .

      1. Pa neki to vole! Nije lijepo zbog toga mrziti Karol ali mi v-liveri ih jos uviljek i zauvijek volimo i hocem9

  2. Nadam se da će i "Es Aillen" imati mnogo uspeha,iako bih ja volela da se snimi bar još jedna sezona Soy Lune.

  3. Zašto stalno pominjete Violettu, mnoge serije sa Diznija su gotove pa ne pominjete, a to je ružno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.