Sebastian Yatra: Ljubiću se sa Tini, samo još ne znam kad!

Sebastian Yatra je singl i srećan, sudeći po tome što je zakazao premijeru svog novog spota za 27. avgust. Govoreći za peruanski RPP, on se dotakao i svima veoma zanimljive teme, odnosno ponovnog susreta sa Tini! Seb je tako potvrdio da njihova serija nije otkazana, odnosno da raskid ne znači ništa.

Mladi muzičar je pesmu “A Dónde Van” snimio sa kolegom Álvaro Díazom, a kako on navodi, ona će se naći na njegovom novom albumu koji izlazi početkom 2021. godine. Sebastian navodi da je veoma posvećen tome, pa je zato odlučio da se preseli u Majami i tamo radi na ovom projektu. Kako on ističe, ideja mu uopšte nije bila da se snima album, ali da je bio primoran na to kad je shvatio da njegova serija sa Tini trenutno ne može da se snima.

Seb je ipak potvrdio da će snimanja biti, baš kao što je to nešto pre njega uradila i Tini. “Ova pandemija je sve promenila. Za sad nema planova da se projekat nastavi”, ističe on. Biće zanimljivo kako će izgledati snimanje serije gde su njih dvoje glavni junaci, i gde se mnogo toga vrti oko njihove romanse. Ipak, oboje ističu da su profesionalci, pa da ni ljubljenje ne bi trebalo da predstavlja problem. Na osnovu svega što su njih dvoje pričali, čini se da je Sebastian taj koji je odlučio da raskine vezu, s obzirom na izjave u kojima kaže da je u samoizolaciji shvatio da njih dvoje nisu jedno za drugo.

Pročitajte još  Serija Tini i Sebastiana Yatre stiže na Disney Plus

Muzičar ističe da se posle svega oseća nikad bolje, odnosno da mu se otvaraju sva vrata. “Vratio sam se pevanju, a već mi stižu i ponude da glumim u filmovima. Jako sam srećan što ću imati priliku da iskoristim te šanse i da nastavim da istražujem i da učim”, istakao je on.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Sebastian Yatra

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.