“Čekala sam ove momente pet godina”: Ivini utisci sa treninga fudbalskog kluba Bajern!

Iva i Hummels

Famoza čitateljka i moja prijateljica Iva kontaktirala me je pre par dana puna utisaka i sjajnog raspoloženja jer je njen san ostvaren! Tokom boravka u Nemačkoj na sajtu Bajern fudbalskog kluba ugledala je informacije o njihovom javnom treningu u Minhenu što ju je mnogo obradovalo s obzirom na to da obožava fudbal. Ona bi želela da svoje utiske podeli sa vama kroz ovaj intervju, priča o tome kakav je osećaj upoznati svoje idole i ako ne znate mnogo o tome kako izgleda javni trening, fan šop i slične stvari, ovo je sjajna prilika da otkrijete nešto novo 🙂

Ćao, Iva! Kao prvo čestitam jer znam koliko ti ovo znači. Za početak, pričaj nam o tome kako izgleda sam trening i gde je održan?
Iva: Zdravo Valentina, hvala ti puno za divne čestitke! Što se tiče treninga održan je u Allianz Areni u Minhenu. Sve je jako lepo organizovano, ima zagrevanje a posle toga čak i kratka utakmica. Ja sam oduševljena kako je sve to lepo namešteno i vidi se koliko igrači rade na tome da poboljšaju svoju igru i ulože neverovatan trud u to.


Izdvoji najlepši momenat sa ovog događaja.

Iva: Iskreno, sve mi se jako dopalo, ali ako moram da biram to bi bilo upoznavanje sa igračima. Jednostavno nikada nisam ni pomislila da ću ih upoznati pored 15,000 ljudi.

13936564_582936095201554_1493027318_n

Fan shop

Na slikama vidimo razne stvari koje si našla u fan šopu, kakve su cene tamo i da li si kupila nešto?
Iva: Što se tiče fan šopa tamo ima puno lepih stvari, dresova, kačketa, majica pa čak i Bajern vino. Malo je reći da je raj tamo. Stvari su po meni malo skuplje i cene dresova su baš podignute ali s obzirom da su dresovi original šta drugo očekivati. Nažalost, nisam ništa kupila iako sam mnoge stvari želela.

13933331_582938158534681_1136186304_n

Neuer


Posle treninga je usledilo druženje sa fanovima što ističeš kao jedan od najlepših trenutaka svog života. Koje fudbalere si upoznala?

Iva: Upoznala sam najboljeg golmana sveta, Manuela Neuera, koji je više puta dobio titulu za to i upoznala sam fantastičnog defanzivca Matsa Hummelsa. Pored svega toga najviše sam se obradovala kada me je Manu pogledao svojim plavim očima i nasmejao se, tu sam osetila kako mi je srce zaigralo! Baš kao što si rekla upoznavanje njih mi je definitivno najlepši momenat u životu.

13936574_582937285201435_1007461371_n

13936748_582936911868139_1421538552_n


Da li je ovo prvi put da si išla na trening / utakmicu ili si već imala iskustva s tim? Verujem da je atmosfera neverovatna sa fanovima poput tebe u areni 🙂

Iva: Da, ovo je prvi put da sam išla na neki trening, na utakmicu takođe još uvek nisam ali nadam se da ću uskoro ići. Presrećna sam što je moje prvo iskustvo bio upravo Bajern!

Autogram Hummelsa
Autogram Hummelsa
Autogram Neuera
Autogram Neuera
Autogram trenera
Autogram trenera
Neuerov autogram na Ivinom kačketu
Neuerov autogram na Ivinom kačketu

Za kraj poruči nešto Famoza čitaocima koji sanjaju da upoznaju svoje idole 🙂 Ti si pravi dokaz da je samo potrebno biti strpljiv i nikada ne odustati, jer prilika će sigurno biti!
Iva: Nikada nemojte odustati od upoznavanja svog idola jer nada uvek umire poslednja. Verujte mi, ni ja nisam očekivala da će se ovo desiti, čekam na ovo već pet godina! Takođe, kada sam stigla u arenu čisto sam sumnjala da ću nekog fudbalera upoznati pored hiljada i hiljada ljudi. Ali, evo, desilo se i ovo čudo. Kada upoznate svog idola i shvatite da ste postigli još nešto u životu što vam mnogo znači, to će vam pomoći u mnogim situacijama, na primer kada ste tužni, setite se toga, popraviće vam raspoloženje i bar će vas malo usrećiti. Snovi ne dolaze ako čekate, snovi se ostvaruju kada radite na njima i nikada ne odustajete od njih. Ako mislite da nema prilike, samo je morate pronaći u pravom trenutku. Verujte mojim rečima! ♥

Valentina Krstić je stalna saradnica portala Famoza.net. Posetite njen blog Fearless Kingdom By Valentina i pišite joj na [email protected] a više o njoj možete pročitati ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on ““Čekala sam ove momente pet godina”: Ivini utisci sa treninga fudbalskog kluba Bajern!

    1. Aww, i meni je jako drago što sam imala priliku da pišem i o ovakvoj temi iako uopšte ne pratim sport. Važno mi je da moja rubrika bude u isto vreme i kvalitetna i raznovrsna, svestrana, da uvek probam nešto novo i da ima za svakog nešto zanimljivo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.