Njegov sport: Niall Horan oduševio na golfu u Dubaiju! (video)

Niall Horan se u Dubaiju bavio svojom golf akademijom, ali u slobodno vreme je i on uzeo palicu u svoje ruke!

Niall se pridružio igračima na utakmici profesionalaca i amatera u golfu, i igrao je zajedno sa Rory Mcllroyjem kome je pre tri godine pomagao sa golf opremom na utakmici – njegov impresivan udarac sa daljine oduševio je sve prisutne na utakmici, kada je nežno zamahnuo palicom a lopta je lagano pala u rupu, a to mogu samo igrači sa velikim iskustvom tako da urade!

Niall je počeo da skače od sreće a kolege su mu odmah čestitale. Od 2015. do sada Niall se pojavio više puta na ovakvim utakmicama, pokazavši da bi mogao da se nazove i profesionalnim igračem, a tokom boravka u Dubaiju i razgledanja grada bavio se i fudbalom – da nije muzičar, lagano bi bio sportista!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Niall besan i ponižen: Fandom me zovu noću i vređa mene i moju porodicu!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Njegov sport: Niall Horan oduševio na golfu u Dubaiju! (video)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.