Njegov sport: Niall Horan oduševio na golfu u Dubaiju! (video)

Niall Horan se u Dubaiju bavio svojom golf akademijom, ali u slobodno vreme je i on uzeo palicu u svoje ruke!

Niall se pridružio igračima na utakmici profesionalaca i amatera u golfu, i igrao je zajedno sa Rory Mcllroyjem kome je pre tri godine pomagao sa golf opremom na utakmici – njegov impresivan udarac sa daljine oduševio je sve prisutne na utakmici, kada je nežno zamahnuo palicom a lopta je lagano pala u rupu, a to mogu samo igrači sa velikim iskustvom tako da urade!

Niall je počeo da skače od sreće a kolege su mu odmah čestitale. Od 2015. do sada Niall se pojavio više puta na ovakvim utakmicama, pokazavši da bi mogao da se nazove i profesionalnim igračem, a tokom boravka u Dubaiju i razgledanja grada bavio se i fudbalom – da nije muzičar, lagano bi bio sportista!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ljubavni trougao: Selena moli Nialla da ne naseda na Biebsove provokacije!

One thought on “Njegov sport: Niall Horan oduševio na golfu u Dubaiju! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.