Povratak glumi: Tini već dogovorila novu ulogu!

Još od završetka “Violette” Tini Stoessel je u potpunosti posvećena svojoj muzici ali je prethodnih meseci izražavala želju da se vrati glumi. Ipak, ono što sad otkriva jeste da je već sve dogovorila da se to uskoro i ostvari!

Upitana šta je njen sledeći najveći san, Tini je rekla, “Ove godine se vraćam glumi… Međutim, baš ništa ne smem da vam kažem. Želim da to uradim jer je to nešto što sam zapostavila a što je za mene uzbudljivo.”

Zamoljena da ipak kaže da li je u pitanju nešto za bioskope, TV ili je čak reč o pozorišnoj predstavi, ona dodaje, “Ne mogu baš ništa da kažem unapred a volela bih! Moram jako puno da radim na strpljenju kao što često kažem. Uvek mi se to desi: smislimo šou a ja imam obavezu da ćutim o tome. Ili spremam album a treba pet meseci da bi on izašao. Ili snimam film a on izađe tek mnogo kasniej u toku godine”, kaže Tini. Biće interesantno videti kakav je projekat u pitanju i kako će njega Tini uklopiti sa nekom budućom turnejom koja mora da usledi nakon novog albuma.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pripreme za solo karijeru u punom jeku: Tini gostovala na Radio Disneyu! (video)

3 thoughts on “Povratak glumi: Tini već dogovorila novu ulogu!

  1. Baš ne vjerujem da je riječ o kazališnoj predstavi jer bi onda ne bih mogla ići na turneju, mislim jako teško bih to bilo izvedivo. Ili je Tv serija ili je film za kino… 🙂
    Superrrrrrr…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.