Zašto veza Selene i Justina sada ima veće šanse da uspe?

Sada je ceo svet u fazi kada veruje da će Selena i Justin uspeti – ipak, koji su razlozi da verujemo da su se stvari promenile?

„Ovoga puta Justin Bieber se ponaša kao džentlmen i pokazuje Seleni koliko je voli, što je važan znak da je postao mnogo zreliji. Sada ne krije emocije i zato će ovo uspeti“ rekao je izvor za E! News, potvrdiviši da se Justin sada drugačije ponaša. „Oboje su zauzeti putovanjima ali ovoga puta znaju kako da ostanu u kontaktu, stalno pričaju, čak i kad nisu zajedno“ – izgleda da su oboje naučili kako da se izbore i sa činjenicom da stalno putuju ali da to ne treba da im uništi vezu!

Ono što je takođe zajedničko Justinu i Seleni je bolji odnos sa roditeljima, pa je drugi izvor potvrdio da su Selena i Mandy sada u mnogo boljim odnosima, iako se neke stvari ne tiču Justina, skoro sve su uspele da reše. Dok Mandy ne reaguje dobro na Justina, Jusova mama Pattie jako voli Selenu, a i sa Justinom je u boljim odnosima nego ikada – „Justin i Pattie su jako bliski i uživaju zajedno. Njegova mama zna kako da ga održava skromnim i prizemnim, to je ono što mu treba“ ističe izvor. Kada su 2014. raskinuli, Justin je takođe bio i uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i imao je druge slične probleme, ali više to ne radi! Da li je ovo dovoljno da veza uspe?

Pročitajte još  Tajno snimljena: Selena sakriva časopis sa Ari na naslovnici a stavlja sebe u prvi plan! (video)

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

5 thoughts on “Zašto veza Selene i Justina sada ima veće šanse da uspe?

  1. Obozavam JELENU!!!Moraju uspeti ovog puta.Bitno je da se ne osvrcu na komentare,samo nek je njima lepo.Nadam se da ce vremenom i Mandy zavoleti Jusa jer se stvarno promenio i stvarno se trudi 😀 XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.