One Direction očajnički pokušava da na desetogodišnjicu dovede i Zayna!

Pored svog zalaganja za stvari koje se trenutno dešavaju u svetu, ali i svoje posebne projekte, momci iz One Directiona ipak misle o svojim fanovima i trude se da porade na tome da desetogodišnjica nekadašnjeg planetarno poznatog bojbenda zadovolji sve koji je nestrpljivo čekaju. Redovno u poslednjih nekoliko meseci slušamo razne tragove i spekulacije, kako od članova grupe, tako i od raznih drugih izvora, koje treba ipak uzimati s određenom rezervom.

Prema HollywoodLife-u, Liam Paine, Harry Styles, Louis Tomlinson i Niall Horan pripremaju se za specijalno okupljanje za desetogodišnjicu, a jedino što im je preostalo da urade je da ubede Zayna Malika da se priključi. Prema insajderu, četvorica članova benda čine sve što je u njihovoj moći da dovedu Zayna i postaraju se da i on bude deo ovog posebnog jubileja.

“Oni znaju da će njihovi obožavatelji želeti da urade više, ali ovo će biti strogo jednokratno. Momci pokušavaju da proslave desetu godišnjicu potencijalnim nastupom i verovatno novom muzikom. Bilo je razgovora o nastupu na America’s Got Talent-u, ili The Late Late Show With James Corden. Ili, oni bi mogli da snime poseban specijal koji bi izgledao kao mini dokumentarac“, dodao je dalje izvor. “To će biti tada i samo tada. Ako ne mogu da isplaniraju nastup, tada će nova muzika biti glavni fokus [njihovog ponovnog okupljanja] “, izvor je procenio.

Liam Payne, koji najviše i daje izjave na ovu temu, takođe je rekao: “Postoji mnogo različitih stvari na kojima svi radimo kako bismo pokušali da napravimo ovo, a ljudi prosleđuju e-mailove okolo. Ali više od svega, samo je bio pravi trenutak da se ponovo povežemo zajedno “. I dalje čekamo da vidimo da li će se Zayn smilovati da se vrati u bend, makar na tih nekoliko dana, pošto to mnogo znači Directionerima širom sveta koji već pet godina čekaju da se makar nešto desi sa njihovim omiljenim bendom, koji je važio za jedan od najpopularnijih u istoriji.

Pročitajte još  Glasine ne prestaju: Mama Louisa Tomlinsona presrećna što postaje baka?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “One Direction očajnički pokušava da na desetogodišnjicu dovede i Zayna!

  1. Izuzetno sam ponosna na njih. Mnogi misle su napravili grešku što su počeli svoje solo karijere, jer im je popularnost bila mnogo veća za vreme 1D dana, ali svakim danom mi se čini da su sve srećniji sa svim što su postigli kao solisti. Kada su oni srećni, srećna sam i ja, ali ne mogu priznati da me ne uhvati nostalgija kada gledam neke od starijih pesama snimljenih još u prvim godinama benda.
    Bilo bi sjajno kada bi se i Zayn pridružio desetogodišnjici. Što se više bliži taj dan sve sam više radoznala šta nam spremaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.