Nižu se uspesi: Lisa i Lena sad imaju najviše pretplatnika na Musical.ly, potpisale ugovor sa Warner Musicom!

U životima nemačkih tinejdžerki Lise i Lene stvari se odvijaju neverovatnom brzinom! Za svega godinu dana dve sjajne devojke drastično su dobile na popularnosti a sad su i zvanično najveće zvezde Musical.ly servisa na kome su prestigli do sad vodeću Baby Ariel!

Lisa i Lena imaju 18.9 miliona pretplatnika u odnosu na 18. koliko ima Baby Ariel a ta razlika samo će nastaviti da se povećava u narednom periodu pa se njihovoj vladavini u ovom momentu i ne nazire kraj!

Sem toga, njihova popularnost privukla je pažnju jedne od tri najveće muzičke kuće, Warner Musica! Ipak, umesto snimanja pesama, njihov dogovor je da na leto objave kolekciju odeće za momke i devojke! “Oduvek smo htele da kreiramo odeću i od malena to radimo. Sad imamo priliku da ostvarimo svoje ideje i jedva čekamo da počnemo sa tim”, poručile su one.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Skroz drugačije: Lisa i Lena promenile frizure!

2 thoughts on “Nižu se uspesi: Lisa i Lena sad imaju najviše pretplatnika na Musical.ly, potpisale ugovor sa Warner Musicom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.