Ništa od povratka 1D naredne godine? Harry Styles najavljuje turneju i za 2018. godinu, rasprodao sve karte!

Harry Styles iznenadio nas je kad je najavio svoju svetsku turneju a da nam još nije predstavio ni album a fandom je izgleda iznenadio njega s obzirom da su sve karte za sve koncerte rasprodate u petak, par sati nakon puštanja u prodaju!

“Ja sam preplavljen osećanjima, hvala vam. Ako ne budete mogli da me vidite na ovoj turneji, doći ću naredne godine. Voli vas Harry.” Sa jedne strane, fantastično je što Harry želi novu turneju a što možda i nama daje priliku da ga vidimo, o čemu ćemo sigurno pričati sa organizatorima. Sa druge strane, ako Harry bude na turneji i 2018. kako kaže, nemoguće je da istovremeno radi i sa One Directionom.

Niall Horan nedavno je poručio da će se bend definitivno vratiti i to ne samo turnejom već i sa više albuma ali da ne želi da kaže kad će se to desiti jer trenutno svi rade na svojim solo karijerama i u potpunosti su posvećeni tome.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Harry Styles prodaje vilu u Hollywoodu za nižu cenu, jer nije uspeo više da zaradi!

4 thoughts on “Ništa od povratka 1D naredne godine? Harry Styles najavljuje turneju i za 2018. godinu, rasprodao sve karte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.