Harry Styles: Svi smo mi pomalo gej!

Harry Styles na svojim koncertima ima ogromnu podršku gej zajednica koja uvek voli da sebe posebno istakne na njegovim šouima, a Harry Styles je imao zanimljivu reakciju na jedan plakat koji je video na svom koncertu u Los Anđelesu ove subote.

Na njemu je pisalo, “Ja sam gej i volim te”, a Harry je odgovorio, “I ja volim tebe. Mislim, svi smo mi pomalo gej, zar ne?” Harryjeve reči mogu biti šala, ali i zbilja, jer neka istraživanja govore da svi ljudi imaju gej gene, ali se radi o tome da su oni heteroseksualni mnogo jači kod barem 90% stanovništva.

Inače, ovaj koncert je mnogo značajniji zbog jedne druge stvari – bio je poslednji na prvoj pravoj svetskoj turneji Harryja Stylesa! “Sad sam jako emotivan. Hvala mojim prijateljima, porodici i menadžeru. Oduvek sam hteo da nastupim ovde. Hvala svima koji su došli na turneju, zahvaljujem vam se od srca. Promenili ste mi život i volim vas puno.” Koliko je ovo bila naporna turneja, najbolje nam govori to što što je on obišao sve kontinente sem Afrike a održao je 89 šoua. Naše informacije govore da je i neki šou u našem regionu bio moguć, ali da su svi organizatori procenili da je to neisplativo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Harry i Niall o poklonima Directionera: Slali su nam daske za WC! (video)

3 thoughts on “Harry Styles: Svi smo mi pomalo gej!

  1. Famoza, u Februaru sledeće godine Twenty One Pilot ima ww turneju i dolazi u Bec. Onda imaju nekoliko dana slobodno, pa sledeći nastup. Možda mogu doći u Srbiju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.