Nisko: Selena Gomez optužena da ide u smrt izgladnjujući se!

Donekle možemo da razumemo kad tabloidi izmišljaju krajnje smešne ali neškodljive priče o zvezdama ili kad preuveličavaju stvari ali napadi na Selenu Gomez koja tek što je preživela transplantaciju bubrega su granica preko koje se zaista nije smelo preći.

Sramnu priču objavio je američki OK! rekavši da je Selena iskompleksirana zbog svoje težine i da naglo mršavi. “Njen struk je malecki, nosi dva broja manje nego inače i svi se brinu. Ona jedva da jede i vežba kao luda, često i po dva-tri puta dnevno. Voli što izgleda mršamo ali kaže da još nije dostigla svoj cilj. Ona se ponaša kao tipična zavisnica – kad počne sa nečim, ne ume da stane”, piše tabloid.

Kao što smo mogli da vidimo na slikama sa snimanja njenog novog filma, Selena izgleda zdravo i srećno a novinari koji sastavljaju ovakve vesti bi morali da znaju kako Selena ne bi ni smela da se izgladnjuje jer se njen organizam još privikava na novi bubreg pa bi je tako nešto odvelo blizu smrti. Dobro je što Sel ističe kako u poslednje vreme više ne obraća pažnju na pisanje medija i fokusira se na ljude za koje zna da joj želje dobro – njenu porodicu, prijatelj i fandom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Medina nam šalje svoj kviz koji je posvetila Seleni Gomez!

4 thoughts on “Nisko: Selena Gomez optužena da ide u smrt izgladnjujući se!

  1. Stvarno bezveze!! Mozda samo malo gubi apetit zbog svega sto joj se desilo ali me mora znaciti da skroz izgladnjava zboh tezine!! Tabloidi svasta pisu!!
    Famozo poslala sam vam nesto u rubrici my art a vi nikako da to vidite ????? to je nesto o mom hobiju nesto sto puno volim raditi

  2. Nemaju sta pametnije da pisu,ona izgleda sasvim normalno,a i najbitnije je da je zdrava 🙂

  3. Kako samo nisko! Selena izgleda zdravo i srećno što je najbitnije. Samo pišu gluposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.