Shawn Mendes: Shvatio sam da nije najvažnije da me publika voli!

Shawn Mendes otvorio je dušu za britanski Guardian kad je reč o sopstvenom psihičkom stanju. Po njegovim rečima, ono što je shvatio u prethodnom periodu jeste koliko je važno voleti sebe i naučiti kako da budemo srećni ovakvi kakvi jesmo, jer od toga nema ničeg važnijeg.

“Moj cilj je da uživam u ovome što radim sve više, jer u suprotnom, ništa drugo nije važno. Uvek sam mislio da je publika najvažnija, ali potrebno je i da budem zadovoljan samim sobom”, ističe on i dodaje da mu je bilo teško da odrasta pred svetom jer ga je to teralo da se ponaša na tačno određeni način.

“Ja ne želim da živim do kraja života razmišljajući u fazonu, ‘Ovo nikad ne bih uradio jer sam Princ na belom konju'”, kaže on. “Svaki put kad vas neko natera da se ponašate na određeni način, više ne želite da budete ta osoba”, zaključuje Shawn. Ipak, nama se čini da je on i dalje savršeno pristojan dečko, a jedini trag buntovništa jesu tetovaže koje je počeo da niže.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift izabrana za jednu od 100 najuticajnijih osoba na svetu, Shawn Mendes joj napisao odu!

2 thoughts on “Shawn Mendes: Shvatio sam da nije najvažnije da me publika voli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.