Nije ni čudo što će nastupiti na Billboard Music Awardsu: BTS oborili još jedan rekord!

Momci iz BTS-a žive svoj san zahvaljujući fandomu koji im pruža sve jaču podršku! Dokaz za to je činjenica da je njihov novi album samo u pretprodaji prodat već više od 1,5 milion puta! Pritom, govorimo samo o Južnoj Koreji!

Kakva je ovo cifra najbolje govori to što je njihov album “Love Yourself:Her” bio naručen u 400.000 primeraka manje i to za mnogo duži vremenski period! Kako “Lover Yourself: Tear” izlazi tek 18. maja, ima mnogo prostora da se ova brojka drastično poveća!

Grupa ima savršen tajming s obzirom da se samo dva dana kasnije održava Billboard Music Awards na kome će BTS ponovo nastupiti i to sa potpuno novim singlom! Sem toga, očekuje se da oni kući sigurno odu sa trofejom za zvanično najpopularnije muzičke zvezde na društvenim mrežama!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BTS nastavljaju dominaciju, opšta navala na novi album!

11 thoughts on “Nije ni čudo što će nastupiti na Billboard Music Awardsu: BTS oborili još jedan rekord!

  1. Svaka njima čast,oni su super. Oni su srećni što ih ne vodi Syco i ne upropaštava svaku priliku za bolje šanse za uspeh u Americi. 😑😑

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.