Oduševili fanove: Pogledajte promotivne fotografije za album “Love Yourself: Tear” BTS-a!BTS-ov novi album “Love Yourself: Tear” već obara rekorde po broju naručenih kopija, dok album stiže tek sledećeg petka, odnosno 18. maja, pa su momci predstavili i neke promotivne fotografije koje su napravili za album!

Big Hit Entertainment je objavio četiri seta fotogafija od kojih su nam prikazali “O” i “R” verziju, odnosno 16 fotografija koje će biti dostupne u dve od četiri verzije albuma u kojima će on biti prodat. Kao što možemo videti razlika između ove dve verije jeste to što su u “R” verziji fotografije u boji, dok su u “O” verziji slike u crno-belom efektu. Ove promotivne fotografije su ostavile odličan utisak na fanove s obzirom da su na Twitteru zabaležile preko dva miliona lajkova za manje od šest sati.

“Love Yourself: Tear” je već naručen u 1.44 mililona kopija i time je oborio rekord starog albuma “Love Yourself: Her” koji je prodat u 1.40 miliona kopija. Kako će album biti objavljen sledećeg petka, momci će nastupiti na Billboard Music Awardsu u Las Vegasu 20. maja sa pesmom “Fake Love”, gde su dva puta za redom nominovani za najpopularnije zvezde na društvenim mrežama.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  YouTube dodatno iskasapio preglede za BTS - "On" spot!

One thought on “Oduševili fanove: Pogledajte promotivne fotografije za album “Love Yourself: Tear” BTS-a!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.