Nije mogla da izdrži: Demi poklonila svoju ljubimicu!

13109080_1132026203485143_76755551_n

Demi Lovato pre mesec dana usvojila je mačku koju je nazvala Hairy-ette iako je dobro poznato da je alergična na dlaku ovih životinja. Demi se nadala kako će joj upravo ovo pomoći da se njen organizam naviklne na mačke ali sad shvata da to nije moguće!

Demi je sad razgovarala za Entertainment Tonight gde je otkrila da se mačke odrekla posle samo jednog dana! “Jednostavno nisam mogla da je zadržim”, priča ona. “Morala sam da je vratim bukvalno sutradan jer sam alergična. Mislila sam da neće biti alergija jer je u pitanju mačka bez dlaka, međutim…” završila je ona. Demi baš nema sreće sa ljubimcima. U decembru joj je uginuo pas Spawn dok je drugi pas Buddy tragično nastradao prošlog leta.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako ovo funkcioniše? Ariana Grande nastavlja da pada na listi zvezda na društvenim mrežama, BTS nezadrživ!

2 thoughts on “Nije mogla da izdrži: Demi poklonila svoju ljubimicu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.