Demi poručuje da ju je Niall Horan proganjao pa ga je otkačila?

demi-lovato-at-mtv-s-girl-code-live-in-new-york-10-26-2015_1

Pre nekoliko dana Demi Lovato pričala je o tome kako je morala da otkači jednog nasrtljivog slavnog momka a mnogi sad veruju da je ona pritom mislila na Nialla Horana!

Kao što smo već pisali, Demi je o ovom iskustvu govorila u emisiji Girl Code Live gde je poručila: “Nekad ljudi ne razumeju poruku čak i kad im kažem da nisam zainteresovana i da prestanu da mi šalju poruke čim se uključim na Skype.” Ono što je još interesantnije jeste njeno priznanje da je u pitanju slavan momak. “Nisam bila u vezi s njim, o tome se radi. Eh, samo da znate ko je u pitanju…”

Mnogi su iz njene priče zaključili da je gotovo sigurno Niall Horan u pitanju. Niall je jedno vreme javno pričao da mu se Demi dopada kao da i su koristili Skype kako bi bili u kontaktu jer žive jako daleko jedno od drugog. Međutim, njihova priča samo je odjednom prestala i više nikad nisu spominjali jedno drugo. Da li Niall liči na momka koji bi uznemirao devojku čak i kad mu ona poruči da nije zainteresovana?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  2015 MTV EMA: Potpuna dominacija Justina Biebera i Beliebera, Taylor Swift najveća gubitnica!

One thought on “Demi poručuje da ju je Niall Horan proganjao pa ga je otkačila?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.