Demi Lovato: Ako se ikad vratim starim navikama, umreću!

Demi Lovato godinama se drogirala i opijala što je ostavilo njen organizam u dosta lošem stanju. Zbog toga, pevačica tvrdi da joj život bukvalno zavisi od toga hoće li ostati zdrava ili će se makar i na kratko vratiti starim navikama.

“Ono što me čuva da ostanem trezna jeste činjenica da mi bukvalno život zavisi od toga”, priča ona za Entertainment Tonight, ubeđena da njen organizam ne bi mogao da podnese ni malo daljeg uništavanja. “Da sam nastavila sa takvom navikom, ne znam gde bi bila danas. Zato je zdravlje veoma važno za mene”.

Demi kaže da su joj ta loša iskustva još uvek inspiracija za nove pesme i album koji sprema. “Ja pišem na osnovu stvari koje mi se dešavaju. Svi imamo uspone i padove a ja mogu i da pišem o tome. Ja sam u novom poglavlju svog života pa kad god pišem, pokušavam da se toga i setim”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hrabra i prelepa: Demi Lovato golišavim editorijalom šalje važnu poruku!

One thought on “Demi Lovato: Ako se ikad vratim starim navikama, umreću!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.