Nicki Minaj opet napada Miley: Baš si hrabra kad kritikuješ mene!

alexander-wang-nickiminaj-nyfw1

Nicki Minaj nema nikakvu nameru da se pomiri sa Miley Cyrus i kaže da je ona baš hrabra kad misli da može da se kači s njom!

Čitavu svađu izazvala je Miley koja je u intervjuu za najčitaniji dnevni list u Americi (New York Times) ispričala kako nije u redu što Nicki pravi scene na Tviteru jer njen spot “Anaconda” nije u izboru za najbolji video godine na MTV VMA. Nicki joj to nije oprostila pa joj sad u istim novinama odgovara! “Činjenica da se ona sad pravi da je uznemirena jer ja pričam o nečemu što pogađa crne žene po meni govori da ona baš ima previše hrabrosti. Imaš crne u svojim spotovima i crnkinje na sceni ali pojma nemaš kako se oni osećaju zbog nečega što je tako važno. Daj bre, ne možeš da uzimaš samo ono što je dobro a ignorišeš ono loše.”

Nicki kaže da je problem s Miley to što se ona samo ludira i baš je briga za ljude oko nje. “Moraš da znaš šta utiče na nas, šta nam smeta, za kakve stvari mislimo da nisu fer. Nije u redu da to ne želiš da znaš”.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Teen Choice Awards 2017: Stižu prve nominacije za Sel, Ari, Tay, Demi, Miley, Biebsa, Shawna i momke iz 1D!

One thought on “Nicki Minaj opet napada Miley: Baš si hrabra kad kritikuješ mene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.