Zla krv: Nicki Minaj izvređala Miley na MTV VMA!

NickiMinaj22

“Pamti pa vrati” geslo je kog se izgleda drži Nicki Minaj. Slavna reperka trpela je prethodnih nedelja kritike od Miley Cyrus ali preuzimanje nagrade na noćašnjim MTV VMA iskoristila da joj se obrati licem u lice!

Nicki je dobila nagradu za najbolji rep spot za pesmu “Anaconda” ali je nakon lepih uvodnih reči okupljenoj publici i milionima gledalaca poručila: “Hajde sad da se vratimo na onu ku*ku koja govori svašta o meni u medijima. Miley, šta je za tebe dobro?”. Iznenađena Miley se zatim nevešto pravdala rekavši kako novinari izvrću njene reči a Nicki nije želela da je sluša pa je ostala vrlo, vrlo besna!

Nicki je najviše ljuta zbog intervjua koji je Miley dala za ugledni New York Times gde ju je kritikovala rečima: “Nicki Minaj nije baš srdačna osoba. Nije nimalo ljubazna. Mislim da s ljudima treba govoriti otvoreno i s ljubavlju. Ne morate praviti ratove. Nicki je uspela da se posvađa sa Taylor i sad svi mediji pričaju o tome.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa 2019: Koje mlade zvezde želite da vidite u regionu?

One thought on “Zla krv: Nicki Minaj izvređala Miley na MTV VMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.