Nick Jonas o Kendall Jenner: Ona je strava ali nije mi devojka!

11/4/14 12:58:26 AM -- New York, NY -- Nick Jonas is releasing a new self-titled solo album Nov. 11. -- Photo by Bill Bernstein, Freelance ORG XMIT: BB 131978 NICK JONAS 11/04/2014 [Via MerlinFTP Drop]

Mediji su ovih dana dovodili u vezu Nicka Jonasa i Kendall Jenner a mladi pevač objasnio je kako su njih dvoje zaista bliski, ali ne na taj način.

“Nismo u vezi. Ona jeste strava i prirodno je da se viđamo jer je ona dobra prijateljica Gigi Hadid koja je u vezi s mojim bratom Joeom. Jednostavno se često dešava da smo na istom mestu u isto vreme”, priča on. Nick je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu s Oliviom Culpo pa kaže kako mu se i ne žuri da nađe devojku. Potrebno mi je da budem singl. Osim toga, imam puno posla koji me preokupira. Volim da se fokusiram na posao.”

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Nick Jonas: Demi, vanzemaljci postoje ali tvoje sirene ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.