Nick Jonas: Bio sam neverovatno besan kad je Demi napustila turneju!

Nick-Jonas-and-Demi-Lovato-01u-bb19-fea-billboard-1240-a

Šest godina je prošlo od odlaska grupe Jonas Brothers i Demi Lovato na zajedničku turneju koja se završila neslavno jer ju je pevačica napustila nakon nasilničkog ponašanja. Nick se toga prisetio i kaže da je u tom trenutku bio strahovito ljut!

Demi je na turneji napravila incident kad je pod dejstvom droge i alkohola udarila jednu plesačicu a odmah nakon toga ju je napustila i otišla na lečenje iako je u tom trenutku bilo preostalo još sedam koncerata. “Mislio sam da će nas svi tužiti. Mislim, bilo je jako loše”, priča on za Billboard. “Osim što sam izgubio drugaricu, imali smo još dosta nastupa a ljudi su očekivali da vide i Demi. Bio sam jako ljut jer sam je nedelju dana ranije molio da mi ispriča šta se dešava. Dva sata smo proveli na telefonu.”

Demi kaže da je tad bila u toliko lošem stanju da se tog razgovora ni ne seća! “Zaista je tako. Užasno je što sam morala da prođem kroz to a čak i kad sam se oporavila, moralo je da prođe neko vreme pre nego što me više nije bilo sramota da pričam sa njim. Nick kaže da sam mu slala poruke ali ni toga se ne sećam!” Pomirenje je usledilo tek 2012. godine kad je Nick došao na Demikin koncert. “Sreli smo se pre nastupa a onda sam nastupila. Bilo je to jako emotivno – dobila sam nazad jednog od svojih najboljih prijatelja!”

Pročitajte još  Šta se dešava? Demi Lovato konačno posetila Balkan!

Autor: Famoza.net
Foto: Billboard magazine

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.