Niall Horan uverava: Niko od nas ne ide u soliste, Harry, Liam i Louis su mi to obećali!

1132467-48458I40344

Iako su mediji uglavnom složni u ocenama da je samo pitanje kad će neki od momaka iz One Directiona objaviti da kreće sa solo karijerom, Niall Horan uverava da se to 100% neće desiti!

“Osim ukoliko me njih trojica ne lažu, niko od nas nema solo projekat na kome radi. Volimo ovo što radimo i ne mislim da bilo ko krije nešto”, priča Niall u intervjuu za Guilty Pleasures. On je još jednom zamolio Directionere da razumeju njihovu potrebu da se odmore ali i da se ne plaše jer je već isplanirano da se 1D vrati. “Stvarno ne bismo da plašimo bilo koga – vratiće mo se. Do tad ja planiram da putujem, igram golf i obilazim porodicu i prijatelje.”

Niall ističe i da je sasvim moguće da ga s vremena vreme vidimo u muzičkom studiju ukoliko pronađe pesmu koja bi bila interesantna za budući 1D album. “Ne planiram da pišem nešto određen ali ako se baš pojavi pesma za nas, naravno da je neću propustiti”. Niall uvek zna da pronađe prave reči!

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Iznenađenje: Liam Payne pozirao za gej magazin!

One thought on “Niall Horan uverava: Niko od nas ne ide u soliste, Harry, Liam i Louis su mi to obećali!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.