Počelo je: Niall Horan snima svoj solo album!

13561670_259483564424588_1169185736_n

Kako danas prenose britanski mediji, Niall Horan je u nedelju je ušao u muzički studio u severnom Londonu i započeo snimanje svojih prvih solo pesama!

Studio u kome je Niall ima odličnu reputaciju s obzirom da su u njemu svoje albume snimale recimo Jessie J i Lady Gaga. Ovo se uklapa u priče da je Niall odlučio da nastavi da radi za Syco Simona Cowella i da je već potpisao ugovor o izdavanju albuma iako se u ovom momentu uopšte ne zna šta on podrazumeva.

Izgleda da je počela trka ko će od 1D momaka prvi izbaciti solo album a s obzirom da Harry Styles za to nema vremena jer snima film, Niall je za sad u prednosti! Interesantno, mladi Irac do sad uopšte nije pričao o solo karijeri – spomenuo je da će pauzu iskoristiti da se odmori i putuje širom sveta a možda i nastupa sa svojim lokalnim bendom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Malo nade za preokret: Directioneri gube bitku fandoma, optužuju protivnike za varanje!

2 thoughts on “Počelo je: Niall Horan snima svoj solo album!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.