Nick Jonas na mukama: Neprijatno mu da govori o sopstvenoj seksualnosti!

Nick Jonas 2014 - CMS Source

Najmlađi član grupe Jonas Brothers oduvek je krio svoj privatni život, ali kad mu je upućeno pitanje da li se ikad muvao s momcima – on to nije ni potvrdio niti porekao!

Budući da Nick Jonas u serijama “Kingdom” i “Scream Queens” tumači uloge homoseksualaca, te uzimajući u obzir njegovu podršku gej zajednici (koja ga obožava!), britanski Daily Star rešio je da s pevačem malo porazgovara na temu njegove seksualnosti. Ukratko, on ne želi mnogo da otkriva, a deluje i kao da mu je malo neprijatno zbog svega.

Na pitanje je li se ikad u prošlosti muvao s momcima, Nick je odgovorio, “Ne mogu reći ni da jesam ni da nisam, ali ako pratite seriju ‘Kingdom’ toga ćete se svakako nagledati”. A optužbi da je “mamac za gejeve” što se tiče, pevač kratko objašnjava: “U svakoj situaciji gde postoji mogućnost za negativan komentar, uvek će se naći neko ko će to i učiniti.”

nick-jonas-hot-gif

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bratsko provodadžisanje: Joe Jonas želi da smuva Nicka s Kendall Jenner!

One thought on “Nick Jonas na mukama: Neprijatno mu da govori o sopstvenoj seksualnosti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.