Potpalio glasine: Niall Horan sprema duet sa vrhunskim muzičarem?!

Niall Horan nije naročito aktivan nakon objavljivanja albuma “Flicker” 2017. godine i završetka turneje, jer se oporavljao od operacije sinusa, ali kako je muzičar otkrio on se osećao mnogo bolje krajem ove 2018. godine i to je iskoristio kako bi se vratio u muzički studio i radio na novim pesmama za drugi solo album. Glasine o saradnji sa ovim sjajnim muzičarem pojavile su se još ranije, dok ih je mladi Irac sada potpalio!

Mnogi muzičari, poput Calvina Harrisa i Futurea su imali priliku da sarađuju sa ovim muzičarem, a izgleda da je u pitanju niko drugi nego Khalid. Niallovi fanovim već duže vreme očekuju novu muziku od svog idola, a pevačev novi Twitt nam sugeriše da se spremaju velike stvari! Niall je sinoć na svom Twitter profilu objavio: “Ako iko vidi ili čuje mog prijatelja Khalida, recite mu da me pozove,” napisao je Niall.

Na ovo se nešto kasnije oglasio pevač sa dva emodžija kišobrana, a fanovi na to brzo prokomentarisali – “Duet vas dvojice je ono što nam treba u 2019. godini.” Male su šanse da je ovo slučajnost – izgleda da Niall i Khalid definitivno sprema nešto!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Niall Horan

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Harry Styles: Kako sam slomio nogu!

6 thoughts on “Potpalio glasine: Niall Horan sprema duet sa vrhunskim muzičarem?!

  1. Mislim da ste pogrešili. Ovo nije DJ Khaled sa kojim je radio Justin na pesmi I'm the one I No brainer. To koga je Niall trazio je bio Khalid koji ima pesmu sa Shawn-om, Youth.

  2. Stvarno bi bio veliki hit, da su napravili pesmu, ali Famozo, Khalid nije DJ već pevač😅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.