Niall Horan o svom albumu: Ovo je zaista neverovatno!

Niall Horan iza sebe ima toliko uspeha da kaže kako je album “Flicker” stvarao iz ljubavi a ne da bi ugodio publici i prodao što više primeraka. Upravo jer je imao vrlo skromna očekivanja, on je vrlo iznenađen rezultatima!

“Ja sam ponosan na album zato što znam koliko vremena sam proveo radeći na njemu. Samo želim da se ljudi bolje povežu sa njim. Pritom, album je uspešan i na top listama tako da sam dobio sve”, priča Niall za Access Hollywood. Mladi muzičar kaže da mu ipak najviše znače svi pozitivni komentari koji dolaze.

“Neverovatno je. Nema šanse da sam pomislio da će sve ispasti ovako kad sam pisao ovaj album. Album je bio na mestu broj 1 kao i ‘Slow Hands’, to je baš bilo zabavno”. Niall će naredne godine ići na svetsku turneju ali će nažalost zaobići naše krajeve.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Harry Styles sa beretkom: Da ili ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.