Svi mu zavide na njenoj lepoti: Niall Horan prvi put prošetao sa devojkom u javnosti!

Vest da je Niall Horan konačno našao devojku i otvorio svoje srce je eksplodirala kao bomba još prvog dana, a iako Niall nije problematičan dečko koji privlači pažnju, posebnu pažnju privukle su nedavne vesti o njegovoj devojci Ameliji Woolley koje su sa sajtova iz nekog razloga jednostavno iščezle (kod nas vest i dalje možete videti ovde), ali to definitivno nije govorilo o svađi ili nekim drugim problemima među svežim parom – oni su i dalje srećni i prvi put su zajedno prošetali u javnosti!

Amelia i Niall su tek sad uslikani u javnosti jer zbog izolacije zbog korona virusa nisu mnogo “skitali”, ali sad su konačno napravili izuzetak i otišli na večeru u italijanski restoran Fiume Battersea, gde su uslikani u zagrljajima, držeći se za ruke i smejući se.

Amelia je stalno grlila Nialla na ulici, a u restoranu su oboje bili jako druželjubivi i veseli, pa su pričali i sa drugim parovima dok su bili tamo. Iznad vidite i fotke kad su se vraćali kući, na kojima se čini da su stvarno zaljubljeni! Jedna stvar o kojoj se na društvenim mrežima konstantno piše je i Amelijina lepota:

Pročitajte još  Stvarno se vole: Selena izvela Nialla na večeru, upoznala ga sa svojim roditeljima!

“Devojke ne žele Nialla, žele njegovu devojku”, “Pusti Nialla, vidi kakva mu je devojka” najčešći su komentari na Twitteru na njihove zajedničke fotke, tako da se čini da su na Amelijinu lepotu svi odlepili! Vi nam u komentarima javite kako se vama čini Amelia i kakav su vam par ona i Niall.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.