Niall Horan operisan, nećemo ga viđati u javnosti!

Niall Horan baš je iznenadio fanove u petak objavivši kako je bio na operaciji sinusa, i da je zbog toga jasno da ga nećemo viđati na sceni u skorije vreme. Isto tako, on sve koji se brinu za njegovo zdravlje uverava da je sve pod kontrolom.

“Samo hoću da znate da sam imao operaciju sinusa i da oporavak ide kako treba”, napisao je on na Twitteru. “Kao što sam rekao, primiriću se na neko vreme, ali mislio sam da želite da znate i taj deo”. Ako se pitate, ovo je rutinska operacija koja olakšava disanje, a obično treba između dva i četiri sata da hirurzi odrade posao.

Niallu za oporavak treba nekoliko nedelja, a za očekivati je da se on vrati uoči nogovodišnjih praznika. Upravo u tom periodu zvezde su najviše angažovane na festivalima, pa nema sumnje da on to ne želi da propusti, ako je to moguće!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Evo Lousiove bebe: Directioneri reaguju!

3 thoughts on “Niall Horan operisan, nećemo ga viđati u javnosti!

  1. Nadam se da je oke 😭I ako buse prilike hocete li ga zvati u Srbiju ??Meni bi to PREVISE znacilo ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.