Bliži nego ikad: Niall Horan i Shawn Mendes stalno razmenjuju muziku!

Niall Horan i Shawn Mendes su prijatelji već nekoliko godina, a deluje kao da Niall zaista smatra Shawna za osobu od poverenja jer upravo njemu šalje većinu svoje neobjavljene muzike, uz objašnjenje da jako veruje njegovom ukusu.

„Neke od najboljih stvari koje sam ikada napravio su stvari koje sam snimao na snimaču govora na svom telefonu, a zatim se vratio na to 6 meseci kasnije, i zapravo pomislio “o, sviđa mi se to “. Kaže da sa takvom svežom muzikom veruje najviše Shawnu Mendesu. “Shawn i ja šaljemo pesme jedno drugom i slušamo ih. Ako smo u isto vreme u LA-u, vozimo se negde kolima, pustićemo ih tu, nekad njegovu, a nekad moju”, kaže pevač.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Povratak korenima: Shawn Mendes obradio 1D hit "History"! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.