Shawn Mendes ne bi zabranio telefone na svojim koncertima: Meni se to jako sviđa!

Dok neke zvezde baš ne vole da ljudi koriste mobilne telefone na njihovim svirkama, Shawn ne misli da je njegova publika time odsutna!

„Moja omiljena stvar kod nastupa uživo je kad vidim da su svi stalno u dodiru sa svojim mobilnim telefonima i tim stvarima. Na svakom setu bude neki takav momenat kada se osećaš kao deo publike“ kaže Shawn. „Najviše se radujem nastupu u O2 Areni u Londonu – to je oduvek bio moj san, dva puta sam već bio tamo i bio sam presrećan kada je i moj drug Niall Horan došao da me sluša“ ističe Shawn gde najradije nastupa.

Međutim, sam Shawn otkriva da nije išao na koncerte tako često dok je odrastao! „Jako je smešno što ja zapravo nisam ni išao na svirke kao mlađi, a onda sam iznenada krenuo sam da se bavim muzikom pa sam se zainteresovao. Nikad nisam išao na koncert Eda Sheerana ali sam bukvalno svaki na internetu pogledao – još se nadam da ću ga jednog dana videti“ otkriva Shawn. I mi se nadamo da ćemo obojicu videti!

Pročitajte još  Shawn Mendes live album sa koncerta u Madison Square Gardenu dostupan i u Srbiji!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

2 thoughts on “Shawn Mendes ne bi zabranio telefone na svojim koncertima: Meni se to jako sviđa!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.