Neviđena avantura: Živa verzija novog “Sunđer Bob” filma stiže ovog leta!

Sunđer Bob” je premijerno prikazan 17. jula 1999. godine i obeležio detinjstvo mnogih generacija, a to još uvek nastavlja da radi, pa je Nickelodeon odlučio da ovog leta predstavi novi animirani specijal u kome će proslaviti novi rođendan Sunđer Boba i sve to uz kombinaciju animiranih i živih delova u kojima će učestvovati i likovi koji su imali priliku da do sada pozajmljuju glasove likovima iz ovog serijala!

“SpongeBob’s Big Birthday Blowout” stiže ovog leta, odnosno 12. jula i u njemu će biti predstavljena nova avantura Sunđer Boba i Patrika koji će doći u površinski svet, a ujedno će se susresti i sa poznatim licima u jednom restoranu pod imenom “Trusty Slab”, dok će stanovnici Koralova spremati veliku rođendansku žurku iznenađenja. “Steve Hillenburg mi je dao dar života kada mi je dao da pozajmljujem glas njegovom alter egu, Sunđer Bobu,” izjavio je Tom Kenny.

“On mi je promenio život i život svih nas. Kako bi obeležio 20 godina postojanja, odlučili smo da napravimo veliku žurku na dnu Koralova. Sunđer Bob se pojavljuje na površini u posebnim prilikama, a ovog puta jedna od stanica mu je “Trusty Slab” restoran. Izlazak na set i gluma uz moje prijatelje i ostatak kolega je pravo iskustvo tela. Fanovima će se sigurno dopasti,” dodao je Tom.

Bill Fagerbakke će biti u ulozi Patrika, Clancy Brown igra gospodina Krabu, Carolyn Lawrence igra Sendi, Rodger Bumpass se pojavljuje kao Lignjoslav, dok će and gospodin Lawrence oživeti lik glavnog negativca Plantkona. Neki glumci će imati priliku da glume sami sebe, što je slučaj sa Davidom Hasselhoff, dok su Kel Mitchell, Jack Griffo i Danielle Perkins gostujuće zvezde. “Iskusio sam svet Sunđer Boba kada sam se pojavio u prvom Sunđer Bob filmu, to je bilo neverovatno iskustvo. Nakon toga, deca su me zaustavljala na ulici i sada mi je sjajno što mogu da budem deo proslave 20-ogodišnjice,” dodao je David. Ovaj film je ujedno i najava za naredni film pod nazivom “The SpongeBob Movie: It’s a Wonderful Sponge” koji će biti premijerno prikazan na leto 2020. godine.

Pročitajte još  Tatjana nam šalje odličan "Sunđer Bob" kviz!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Neviđena avantura: Živa verzija novog “Sunđer Bob” filma stiže ovog leta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.